Νέες στάσεις εργασίας στον Ρ/Σ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ κατόπιν σχετικού αιτήματος των συναδέλφων δημοσιογράφων του Ρ/Σ «105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» αποφάσισε την κήρυξη 4ωρων στάσεων εργασίας, το Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2025, από τις 12:00 έως τις 16:00 και την Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου από τις 16:00 έως τις 20:00 στον ραδιοσταθμό, ζητώντας:
- Την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων αποδοχών όλων των εργαζομένων δημοσιογράφων του Ρ/Σ «105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» των μηνών Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2024 και Ιανουαρίου 2025.
- Τη δέσμευση του βασικού μετόχου ΣΥΡΙΖΑ για την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών του μηνός Φεβρουαρίου 2025.
- Την έναρξη διαβούλευσης του βασικού μετόχου ΣΥΡΙΖΑ με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ για τα εργασιακά προβλήματα των εργαζομένων δημοσιογράφων του Ρ/Σ «105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ».
- Τέλος, ζητάμε από τον βασικό μέτοχο να καταθέσει άμεσα συγκροτημένο βιώσιμο σχέδιο, που να περιλαμβάνει ενημέρωση σχετικά με την εξεύρεση πόρων και χρηματοδότησης, για το οποίο έχει δεσμευθεί.